Morlanda Scoutkår

– vi bedriver scouting i Ellös på ön Orust

Morlanda Scoutkår
JOTI

JOTI 2007

Vi startade JOTI klockan elva lördagen den 20 oktober. Vi började konfigurera upp Patriks iBook och laddade ner chattprogram och liknande. Nästa gång skall vi göra detta veckan innan JOTI, inte på JOTI. Det tog sitt lilla tag innan allt var igång men vid tolv var vi klara. Det var bara att sätta igång och chatta. Vi chattade med norskar, danksar och folk från tyskkland och många andra länder. Samtigit gjorde vi i ordning så vi kunde spela LAN och köra Counter Strike. Ã…tta datorer installerades i verkstan och där satt vi större delen av helgen.

Eftersom alla inte kunde chatta samtidigt så körde vi Sing Star på PS2. Det var mycket schlager denna helgen. Jag tror att patrulltjejerna sjöng Sonja Aldén 30 gånger under helgen. Till lunch åt vi Korvgryta specialé, mumma! Efter lunch fortsatte vi spela och chatta det blev många omgångar CS. Vi spelade och chattade fram till klockan var sju när vi gjorde Tacos. På kvällen spelade vi ännu mer CS och tittade på film. Vi gick och la oss vid ett tiden på natten.

Vaknade vid åttatiden på morgonen och gjorde frukost. Sen satte vi oss och spelade ännu mer CS. Det chattades en del och så sjöngs det ännu mer schlager. Till lunch gjorde vi hemmagjorda köttbullar och äkta potatismos. På söndagen städade vi hela scoutstugan och gjorde i ordning allt efter oss. Richard ”glömde” att plocka ut grytorna så de står nog kvar än.

Titta gärna på bildarkivet från JOTI 2007

Matsedel JOTI

Lördag:
Lunch Korvgryta specialé
Middag Tacos
Nattamat Korv med bröd

Söndag:
Frukost Gröt
Fil och flingor
Smörgås
Choklad och The
Lunch Köttbullar, potatismos och lingon

Text & foto: Mattias Niklasson
© Morlanda Scoutkår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.