Morlanda Scoutkår

– vi bedriver scouting i Ellös på ön Orust

Morlanda Scoutkår
Höstterminen 2016

Världens barn disco

Idag var det dags för DISCO!

Alla scouter var inbjudna och inträdet gick oavkortat till Världens barn insamlingen. Strax innan klockan 18:00 öppnades dörren till scoutstugan och de första scouterna kom. I stora salen var det nedsläckt och musiken stod på hög volym. Vi hade fått låna anläggning och ljus och det var riktigt häftigt i stugan. Våra Äventyrare stod i köket och poppade popcorn och blandade saft till alla scouter.

Scouterna började dansa och vilka moves de hade! Vi ledare ligger ordentligt i lä. De blev snabbt varma och efter en stund började vi dela ut popcorn och saft.

När alla ätit upp sina popcorn så körde vi hela havet stormar. Eftersom scouterna var så många fick vi köra 4 olika omgångar där två personer i varje omgång gick vidare och sen körde vi en final. Vi fick två vinnare då små scouter enkelt kan sitta två på samma stol.

När leken var klar så dansade vi lite mer. Nu började även önskelåtar komma in, i massor. Ernst fick det hektiskt som diskjockey. En klar favorit bland scouterna var ”Bada nakna” med Samir och Viktor. När den spelades så var det allsång i lokalen.

Nu var det dags för nästa lek, Dansstopp. Scouterna dansade och Äventyrarna var domare om vem som rörde sig. Det tog lång tid men till slut hade vi två vinnare. Alla vinnare under kvällen fick det gamla underhållningsmärket som pris i tävlingarna.

Tiden går fort när man har roligt och klockan närmade sig snabbt åtta och discot var slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.