Morlanda Scoutkår

– vi bedriver scouting i Ellös på ön Orust

Morlanda Scoutkår
Höstterminen 2007Luciahujk

Luciahujk 2007 första kvällen

Idag var första kvällen på vår luciahujk tillsammans med FA-templet från Göteborg. Vi samlades i scoutstugan klockan 18:00. Mattias var redan där och lagade mat. Det skulle bli Chilli con Carné och ris till kvällsmat. Till detta gjordes det en sallad.

Klockan 20:00 kom Templets scouter i minibuss. Efter en liten felkörning i Ellös var de snart uppe vid scoutstugan. Där väntade förväntansfulla scouter för ett kärt återseende. Många hade inte träffats sen Jiingijamborii, sommaren stor läger där vi först träffade Templet.

När alla hade träffats, kramats och sagt hej så var det dags att sätta sig och äta. Efter en rejäl middag var det dags att diska och göra i ordning för kvällen. Några av killarna från Templet ville sova ute i tält och de fick de naturligtvis. Vi plockade fram ett av våra Stalon tunneltält från Hilleberg och satte upp det på gräsmattan.

När vi hade gjort i ordning efter middagen var det dags att lära känna alla nya scouter så vi började leka lite lekar, blinklekar, namnlekar och andra roliga lekar gjorde att vi lärde känna varandra lite bättre redan under första kvällen.

Vi avslutade kvällen med att sjunga lägerbålssånger innan vi gick och la oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.