Morlanda Scoutkår

– vi bedriver scouting i Ellös på ön Orust

Morlanda Scoutkår
Höstterminen 2010

Filmhajk på Kragenäs

Jag (Elin), Jonas och Oscar samlades i Tegneby runt klockan 17 på fredagskvällen den 22 och åkte tillsammans till Torps köpcentrum där Evelina väntade.

Med henne åkte vi till Pannbergsstugan på Kragenäs för att ha filmhajk med Hjälteby- och Stenungsundsscouter. Vi var totalt 11 scouter och 6 ledare och en liten bebis.

Vi kom dit dit 18:30 och resten av scouterna kom ungefär kl 19:00. Vi packade upp och började direkt se på film. Vi tittade på Hot Fuzz. Medan vi tittade på film lagade ledarna tacos åt oss. Så snälla som dom är.

Efter Hot Fuzz så åt vi och sedan såg vi på följande filmer: Freddy vs Jason, Skriek, The Histroy of Menstration och Clash of the Titans. När vi kollade på Skriek så kom ledarna upp och sa att badtunnan var färdig (ca 43 grader). Alla gick och badade utom jag (Elin), Oscar och en kille som hette Simon.

När vi kollat klart på Clash of the Titans var klockan 04:30 så somnade de flesta så vi stängde av projektorn. Jag vaknade igen vid tio i nio och då var alla andra redan vakna.

Vi satte på Far Cry och typ tio minuter in i filmen så var det frukost.Sen fortsatte vi att se på film. Vi såg på Scary Movie 2, komedi på Tv 4 , nån film med Amy Adams. Sen käkade vi lunch och klockan 16:00 så stängde vi av och började städa.

Vi åkte hem ungefär 16:30 . Evelina körde oss till Torp där Oscars mamma hämtade oss och körde oss hem.

/Elin Samuelsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.