Morlanda Scoutkår

– vi bedriver scouting i Ellös på ön Orust

Morlanda Scoutkår
Höstterminen 2010

Tystnad tagning

Idag var det inget möte för Spårare och Upptäckare. Då passade ledarna på att träffa Sensus som är vårt studieförbund. Vi gick igenom reglerna för studiecirklar och hur man skulle göra när man fyller i blanketterna.

När vi hade gjort detta pratade vi om de nya märkena och gick igenom vilka märken vi ska beställa. Det är många nya märken, en del är fina andra fina men för stora. Efter långa diskussioner om vilka märken som ska ges i slutet av denna terminen avslutade lagom till sena mötet skulle börja.

Till det sena mötet började scouterna droppa in som vanligt. Lite färre än vanligt bara. När vi väntat ca 10 minuter hade det bara kommit 10 scouter. Trots att 26 hade sagt att de skulle komma veckan innan. Så är det när det är lov. Dom 11 scouter som kom valde att göra lite olika saker. Några bakade, men de flesta spelade upp sketcher som vi filmade. Linn stod bakom kameran och filmade Scouterna hade roligt och vi avslutade med att titta på de filmer som vi spelade in och lite film från Wildscoutslägret i våras. till det åt vi goda chokladmuffins som Marcus och bakpatrullen gjorde.

Richard tillbringade större delen av mötet i verkstaden där han designade en egen ryggsäck.

Vi kommer lägga ut filmerna så fort dom redigerats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.