Morlanda Scoutkår

– vi bedriver scouting i Ellös på ön Orust

Morlanda Scoutkår
KristihimmelfärdslägerVårterminen 2010

Wildkidsläger dag 4

Så var det dags för sista dagen. Allt skulle packas ihop och vi skulle åka hem. Lite tråkigt kändes det att inte längre få vara ute dygnet runt och ha roligt.

Några av ledarna försov sig eller rättare sagt dom va för slöa för att gå upp. Därför fick dom ligga kvar medan alla scouterna inspekterade tälten och bestämde vilket som var bäst städat och som var minst städat. Efter inspektionen var det frukost och sen började vi riva lägret. Vi tömde tälten och hängde upp sidorna så att de skulle torka eftersom vädret såg lite vanskligt ut så vi ville få ner så många tält som möjligt innan det kanske började regna.

Alla scouter hjälpte till att bära slanor och packa ner utrustning i lådorna. Vi fick in allt i i bilar och transporter innan regnet kom några av tälten var fortfarande fuktiga så de fick vi hänga upp i stora salen när vi kom hem.

När allt var inpackat avslutade vi tillsammans med de andra scoutkårerna innan vi åkte hem. Vi halade flaggorna och lägermärket delades ut. Lägerstaven gavs till Stenungsund som är den kår som ska ansvara för nästa femkårsläger som är om två år.

När vi avslutat vandrade scouterna till bussen och vi ledare satte oss i våra bilar och påbörjade färden hem.

Läs mer om lägret
Wildkidsläger 2010 förläger
Wildkidsläger 2010 dag 1
Wildkidsläger 2010 dag 2
Wildkidsläger 2010 dag 3

One thought on “Wildkidsläger dag 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.